Inter - Milan - Mančester junajted - Arsenal - Real - Barsa
printscreen
Inter - Milan - Mančester junajted - Arsenal - Real - Barsa

printscreen

Inter - Milan - Mančester junajted - Arsenal - Real - Barsa, Foto: printscreen

Nostalgija ili zaista lepša vremena? Oni nešto mlađi se sećaju svih polomljenih džojstika, potrošenih sati u Master ligi, i epskih mečeva sa svojim prijateljima, a kako i ne bi kada su zaista fenomenalni fudbaleri igrali u tom periodu!

PROČITAJTE JOŠ:

Tada se za "Derby della Madonnina" smatralo da je jedan od najkvalitetnijih u svetu, a sada milanski velikani ne mogu da vrate slavu starih dana!

Na jednoj strani: Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović, Adrijano, Figo, Zaneti, Vieria, Groso i Kambiaso, a na drugoj ništa lošija imena: Kaka, Dida, Kafu, Sedorf, Inzagi, Pirlo, Nesta, Maldini, Gatuzo!

Tadić među najboljima na svetu, prešišao Suareza i mnoge vrhunske fudbalere! A na prvom mestu nema ni Mesija, ni Ronalda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 08:12 Sjajan uspeh i nagrada za odličnu sezonu! Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Fudbalski portal "Goal" stavio je reprezentativca Srbije Dušana Tadića na 22. mesto najboljih igrača sveta.

Ili možda ste više voleli engleski klasik između Junajteda i Arsenala, mnogi su hteli da budu u koži Fergusona i Vengera, pa da vode igrače kao što su: Ronaldo, Vidić, Ferdinand, Runi, Van Der Sar, Rajan Gigs, Skols, Evra, Saha kod "crvenih đavola", ili kod "tobdžija": Fabregas, Ture, Leman, Rosicki Silva, Ljunberg, Adebajor, Galas i legendarni Tjeri Anri!

A gde je "El Klasiko" sigurno se pitate?! Moćni "Galaktikosi" predvođeni superzvezdama kao što su: Bekam, Roberto Karlos, Kasiljas, Kanavaro, Diara, Raul, Ronaldo, Van Nisterloj, a na drugoj strani pravi mađioničari sa loptom: Pujol, Zambrota, Valdez, Ćavi, Iniesta, Markez, Deko, Mesi, Eto i Ronaldinjo!

ALO.RS pita za koji biste se vi tim odlučili da preuzmete?

 

BONUS VIDEO 

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo