Dejan Anđus
youtube/klaj klaj
Dejan Anđus

youtube/klaj klaj

Dejan Anđus, Foto: youtube/klaj klaj

Opasno se zakuvalo posle penala dosuđenog u Kruševcu u korist fudbalera Partizana, na startu novog šampionata, a svoj stav o svemu izneo je za „Alo!“ Dejan Anđus:

- Danila Grujića bi trebalo privesti u UKP Beograda i ispitati, uz policijsko zadržavanje od 48 sati. On ili je primio pare od Partizana (npr. Miloša Vazure) ili je bolesnik. Bolestan navijač. Odakle mu ideja da proglasi kornerom loptu preko prečke? On nije normalan, taj dečko, taj Grujić. Video sam odmah, baš sam njega gledao, Grujića, da će, kad je video da je lopta sve preletela i otišla nebu pod oblake u suprotan aut, dosuditi penal za Partizan mrtav hladan. Zato je i izmislio korner jer je unapred namazano doneo odluku o penalu. Zna namazanko da se igrači međusobno drže - kaže Anđus i dodaje:

- Ni izmišljeni korner mu nije bio dovoljan, pa je shvatio da je 87. minut i da mora konkretno da reši utakmicu. Izmislio je penal tako što je obostrano držanje u stajanju poklonio Partizanu kao penal. Za njega je lakat na vratu manje važan element od rukohvata oko struka. U tom trenutku bar osmorica se drže tako međusobno. Jednostavno, namerno je to dosudio i trebalo bi utvrditi policijskom istragom zašto je to uradio.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Gox

03.08.2020 09:35

Zar ovaj nije u zatvoru???

Peki

03.08.2020 12:52

E Andjuse sramoto! O cemu ti pricas!?Zvezdi kada istolerisu loptu u golautu bar metar pa da gol to ti nije za zatvor.Sram te bilo!

Cg

04.08.2020 11:32

Doktor mardeljas tebi mardeljasu objasnio koga treba strpati u mardelj....