Luka Jović
EPA/Armando Babani
Luka Jović

EPA/Armando Babani

Luka Jović, Foto: EPA/Armando Babani

Napadač Ajntrahta Luka Jović nije imao previše vremena za slavlje, jer ga već danas očekuje meč u Bundesligi

Jedan od najboljih mladih fudbalera u Evropi Luka Jović postao je juče otac! Njegova izabranica Anđela Manitašević porodila se u klinici "Narod front" i na svet donela dečaka, saznaje Kurir.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤??

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic_35) on Apr 4, 2016 at 11:37am PDT

Mnogo razloga za slavlje u porodici Jović ima ove godine. Blistava godina za Luku na fudbalskom polju prenela se i na privatni život. Mladi as ostvario se u ulozi oca već u 22. godini. Igrač Ajntrahta nije imao mnogo vremena za slavlje jer ga već danas očekuje meč u okviru Bundeslige. Njegov tim gostuje Hanoveru u izuzetno važnoj utakmici 23. kola elitnog nemačkog takmičenja.

Podsećamo, Luka i Anđela upoznali su se pre pet godina, kad je između njih buknula ljubav. U jednom periodu od tada pa do danas njih dvoje nisu bili zajedno, ali očigledno da stara ljubav zaborava nema. Ponovo su se između fudbalera i lepe Anđele vratile emocije i višegodišnja ljubav krunisana je naslednikom. Manitaševićeva i beba su dobro i uskoro će napustiti bolnicu. Kako saznajemo, Anđela će sa sinom nastaviti da živi u Beogradu, dok Luka gradi veliku fudbalsku karijeru van granica naše zemlje.