Milan Pavkov
Ap/Darko Vojinović
Milan Pavkov

Ap/Darko Vojinović

Milan Pavkov, Foto: Ap/Darko Vojinović

Novinari čuvenog ESPN-a oduševljeno su ispratili pobedu crveno-belih na Marakani naglasivši da se "stara škola - vratila".Pritom su trijumf Zvezde spojili sa idejom o formiranju Superlige klubova u Evropi.

"Crvena zvezda nije ostvarila ovako značajnu pobedu od 1991. godine i vreme za ovako nešto nije moglo da bude bolje. U nedelji kada su velikani saopštili da planiraju da osnuju novu "Superligu". Ta pobeda je pokazala i ukazala na to da se za dušu fudbala vredi boriti. Fudbaleri Liverpula su "pretučeni" od strane deset momaka u crveno-belim dresovima i da nisu uspeli da se izbore sa "tornjem" Milanom Pavkovom, čija su dva hica rešila meč", navodi autor teksta Nik Ejms.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na kraju se osvrnuo i na "delije" ali i staru slavu Zvezde u Evropi.

"Povratak Crvene zvezde na vrh ostavio je romantičare zamagljenih očiju, a mnogo veće bitke tek dolaze. Više ovakvih 'old skul' noći će pomoći i podvući crtu da se zbog korporativne pohlepe ovo jednostavno ne sme izgubiti. Klubovi koji bi bili bačeni u etar zbog velikih timova sada bi trebalo da imaju glas više nego ikada", piše se u zaključku teksta ESPN.