SKANDAL NA MUNDIJALU! KAKO MU JE SAMO SASULA! Američka fudbalerka odbila da peva himnu SAD, a onda šokirala: TRAMPE, J*BI SE!

Dok su ostale saigračice uglas pevale himnu...

Megan Rapino
Megan Rapino, Foto: EPA - EFE, Tolga Bozoglu

Američka fudbalska reprezentativka Megan Rapino odbila je da peva himnu na utakmici između SAD–a i Tajlanda i tako nastavila proteste protiv državnog vrha.

Dok su ostale saigračice uglas pevale himnu SAD, Megan Rapino, zamenica kapitena i jedna od najiskusnijih u ekipi, nemo je posmatrala zastavu svoje zemlje.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Alo!

Pročitajte još

 

Rapino je, pre nekoliko godina, postala prvi beli sportista koja je kleknula tokom intoniranja nacionalne himne i tako stala rame uz rame sa Mahmudom Abdul Raufom (rođen kao Kris Džekson) i Kolinom Kapernikom kao istaknuti sportisti koji se bore protiv rasne nejednakosti, policijske brutalnosti i ostalih stvari.

"Verovatno nikada neću staviti ruku preko svog srca i verovatno više nikada neću zapevati nacionalnu himnu. Zaista je dobar osećaj reći Trampu i njegovoj administraciji "Je***e se"! Oni se veoma ružno ponašaju prema ljudima koji ne liče na njih", rekla je Rapino.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi