Savićević sa ćerkom
Facebook/Tamara Kapisoda
Savićević sa ćerkom

Facebook/Tamara Kapisoda

Savićević sa ćerkom, Foto: Facebook/Tamara Kapisoda

Tamara Savićević, ćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, venčala se proteklog vikenda u Crnoj Gori, a svadbi nije prisustvovao njen otac!

Ovo je izazvalo pažnju javnosti, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji.

VEST DANA

Spekulisalo se zašto Savićević nije bio na svadbi svoje mezimice, a sada je otkriveno da je razlog to što Tamara na svadbi nije želela da vidi svoju maćehu Jelenu Babić, sa kojom ne razgovora.

Ona je Savićeviću postavila uslov da je ne dovodi na svadbu, nakon čega je Dejan odgovorio da u tom slučaju ni on neće prisustvovati venčanju, prenosi Kurir.

I zaista je bilo tako, a kako izvor ovog lista otkriva, Tamari nije bilo svejedno jer je vezana za oca, čije fotografije redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Međutim, njegovu partnerku ne može da "smisli" i to znaju mnogi u Budvi.

Tamarin suprug Aleksandar Kapisoda, koji je profesionalni fudbaler, rekao je nakon što su ga mediji kontaktirali samo da ne želi da komentariše što se Dejan Savićević nije pojavio na svadbi.

PROČITAJTE JOŠ:

- Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali - poručio je Dejov zet posle svadbe.

Tamara Savićević i Aleksandar Kapisoda imaju tromesečnu kćerku Aleksandru. Ona je studirala u Engleskoj, a u prošlosti je bila u vezi sa još jednim crnogorskim fudbalerom, Stefanom Mugošom.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana

 

Komentari (1)

roditelj

14.11.2019 10:00

DEJAN JE POGRESIO! ne bi bilo lepo da je otisao sa novom zenom na cerkinu svadbu!