Aca Lukas, Dejan Stanković
Alo/ Dejan Vujanović
Aca Lukas, Dejan Stanković

Alo/ Dejan Vujanović

Aca Lukas, Dejan Stanković, Foto: Alo/ Dejan Vujanović

Među prvima koji su pohitali na stadion posle ukidanja vanrednih mera bio je i Aca Lukas, poznati pevač i osvedočeni navijač Crvene zvezde, koji je samo u superlativu govorio o legendarnom Dejanu Stankoviću koji sa klupe predvodi njegov voljeni klub. Aleksandra Vuksanovića smo zatekli ispred Gradskog stadiona u Inđiji, gde su Dekijevi izabranici u četvrtfinalu srpskog Kupa savladali istoimenog domaćina rezultatom 2:1.

- Ma, Dejan Stanković je bog, legenda kluba. Mislim da bi on trebalo da ostane u klubu na duže staze, da je pravi čovek za Zvezdu, bez obzira na rezultate u narednom periodu, to nije bitno, samo da on ostane trener nekoliko godina zaredom. Rezultati s njim će tek doći, siguran sam u to - kaže Aca Lukas za „Alo!”.

Kao i svim zaljubljenicima u fudbal, i popularnom folkeru je nedostajala najvažnija sporedna stvar na svetu.

„Kud svi, tu i mali Mujo”

Srpski pevač kaže će prisustvovati proslavi 31. titule „Marakani” koja  će se održati u subotu od 19 časova protiv Radnika.

- Strah od koronavirusa? Ma jok. Znaš kako kažu: Kud svi tu i mali Mujo. Ne obrazirem se, pa šta bude biće - rekao je Vuksanović.

- Uželeo sam se majke mi. Baš se odužilo. Više se ni ne sećam kad je bila poslednja utakmica pre proglašenja vanrednog stanja, a često uživo gledam Zvezdine utakmice na stadionu - dodaje Aca.

Pošto su i matematički obezbedili titulu u Superligi, crveno-beli su se pobedom nad Inđijom plasirali i u polufinale najmasovnijeg takmičenja u kom će već u sredu uveče gostovati Partizanu.

- Trebalo bi da osvojimo i Kup. Kao što sam već rekao, nedostajao mi je fudbal i Zvezda, došao sam na utakmicu da vidim kako ekipa izgleda posle pauze. Gledao sam i meč protiv Rada kada smo dobili 5:0, svidelo mi se kako su momci tada odigrali - zaključio je Aca Lukas.