GOSTI U STUDIJU OSTALI ZATEČENI Lapsus popularnog voditelja nasmejao sve, zbog jedne reči snimak postao viralan na mrežama (VIDEO)

09:14 | 18-04-2024

Fudbal 0

U specijalnoj emisiji RTS posvećenoj revanš mečevima četvrtfinala Lige šampiona voditelj Predrag Strajnić je u jednom trenutku napravio lapsus koji je mnoge nasmejao

RTS
Printscreen RTS

Strajnić je vodio emisiju u kojoj se govorilo o revanš mečevima Real Madrida i Mančester sitija (5:4 posle penala) i Bajerna i Arsenala (1:0), a u trenutku kada je predstavljao goste došlo je do lapsusa. 

Jeremić je septembra 2023. godine postao član Sudijske komisije FSS, a Strajnić je lapsusom podsetio na neka prošla vremena.

IZDAJA Fudbaler Barselone privatnim avionom otišao na proslavu rivala

- I gospodin Milan Jeremić, član sudijske komisije Fudbalskog saveza Jugoslavije koji će imati težak zadatak da večeras i u sledećoj emisiji zameni Dejana Nedića, našeg sudijskog analitičara - poručio je Strajnić. 

Naravno, ovakve stvari su razumljive tokom programa uživo i nemoguće je da sve prođe bez greške, ali gledaoci često vole lapsuse koji kasnije postanu kultni.

Heroj četvrtfinala postao je treći golman Reala Andrej Lunjin koji je odbranio odbranio penale Mateu Kovačiću i Bernardu Silvi, a Pep Gvardiola, trener Sitija, istakao je posle meča da bi Siti „pobedio u bilo kom drugom sportu„.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading