"NEMAM NIŠTA, NULA" Mamić ostao BEZ IČEGA, a kroz ruke mu prošli MILIONI, sada se "skriva" u BiH

18:35 | 28-03-2024

Fudbal 1

Čudna situacija nekadašnjeg milionera.

epa
EPA/ANTONIO BAT

Čuveni predsednik Dinamo Zagreba, Zdravko Mamić, u bekstvu je od hrvatskog zakona, te sada boravi u Bosni i Hercegovini, čije državljanstvo takođe poseduje. Potonja zemlja odbija da ga isporuči vlastima u "komšiluku", te sada nekadašnji čelnik vreme uglavnom provodi u Mostaru i Međugorju.

PREOKRET U SLUČAJU MAMIĆ Njegov sin je spreman da se nagodi

Popularni Maminjo je objasnio svoju trenutnu situaciju, pre svega finansijsku:

- Ja ne poznajem, niti sam čuo, niti čitao o čoveku kojem je više novca prošlo kroz ruke, a da je siromašniji. Ja danas nemam ništa! Ja imam ime i prezime, imam sebe, imovine nemam, nula, račun ni u jednoj banci ne mogu da otvorim, ni u Evropi, ni u BiH. To je moja situacija - rekao je Mamić, a prenosi "Večernji list".

Mamić smatra da je Bosna i Hercegovina jedna od najboljih zemalja za život:

- Ovo je jedna od retkih oaza u svetu gde čovek može biti čovek do kraja. Evropa treba zlatom da plati da BiH uđe u EU, da im BiH bude terapija za mozak i dušu, jer stvarno kako ljudi žive u Evropi, kako žive u tim razvijenijim sredinama, jako malo osećaju život. Ovde se stvarno sporije živi, ​​manje su gužve, a da ne govorim o ljubaznosti ljudi, hrani, gde ima prirode, gde se još može dobiti voda iz slavine, to jednostavno ne postoji u Evropi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Ренато

28.03.2024 21:38

Још једна хрватина у низу којој је босна домовина након пљачке хрватске. Треба затворити финансијску пипу из хр према бих док све не изруче.