LAZETIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Hoću da budem starter u Milanu, mogu da postanem veliki igrač

22:18 | 27-03-2024

Fudbal 0

Talentovani srpski napadač veruje u svetlu budućnost.

Marko Lazetić
Nebojsa Parausic/ Profimedia

Ne odvija se karijera Marka Lazetića za sada kako je zamislio. Od transfera u Milan nije uspeo da se izbori za standardnu ulogu već je na pozajmici u holandskoj Fortuni, međutim samopouzdanja mu ne manjka.

Veruje Lazetić da će postati standardan u dresu Milana.

- Odlazak na pozajmicu nikada nije lak. Moj cilj je da svaki dan napredujem zahvaljujući napornom radu. Nadam se da ću se vratiti u Milan. Ponekad morate da napredujete pre nego što igrate u timovima kao što je Milan. A da li mi je cilj da se vratim kao starter? Apsolutno da.

Ističe 20-godišnjak da je strahovito napredovao u poslednje vreme.

- Od kada sam otišao, napredovao sam u tri segmenta. Više treniram i radim, shvatio sam kako se treba ponašati u određenim sredinama i stekao sam iskustvo.To ne znači da pre nisam davao sve što sam mogao. Svako ko me poznaje zna da sam vredan radnik, ali mlad sam i mogu još da rastem. Ako nastavim ovako, mogu da postanem veliki igrač.

Pored njega, trenutno je član Milana i njegov sunarodnik Luka Jović.

- Luka je Srbin i svaki put kada izađe na teren ja navijam za njega. Onda ako si igrao za Real Madrid to znači da si veliki fudbaler i on to i jeste. Međutim, nadam se da ga Pioli tera da igra više i da će nastaviti da postiže golove. Volim da posmatram mnoge igrače različitih karakteristika jer tako se uči. Ali jedno je sigurno: nemam veze sa Mitrovićem koji je pravi centarfor, sjajan finišer. Ali volim da napadam prostor i tražim igru jedan na jedan. Sve će ovo doći sa vremenom.

 

 

Za kraj je Lazetić poručio da Milan može da prođe Romu u Ligi Evrope.

- "Roso-neri" će proći Romu. Poznajem tim i igrače, pa i ove nove jer sam se po njihovom dolasku preselio u Holandiju.Trenirao sam sa Rubenom, Čukuezeom i Tijanijem koji su izuzetni momci i igrači. A onda Pulišić... Bože, kakva sezona za njega! Svi su oni učinili Milan jačim nego ranije i zahvaljujući onima koji su već bili tu kao što su Teo, Fik, Malik, Majk... Rosoneri zaista imaju odlične šanse da osvoje Ligu Evrope - zaključio je mladi reprezentativac Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading