Fudbal
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Etijen Vasen, golman ekipe Valvijka, doživeo je užasnu povredu nakon sudara sa napadačem Ajaksa Brajanom Brobijem, posle čega je ostao da leži na terenu bez svesti.

Tokom noći oglasio se njegov klub i otkrio je u kakvom stanju se nalazi Vasen. 

-Izuzetno smo šokirani incidentom koji se desio na terenu našem golmanom Etijenu Vaesenu. Možemo da saopštimo da je, nakon opsežnog lekarskog pregleda, pri svesti i da je prevezen u bolnicu na dalji pregled. Želimo Etjenu puno snage i snage i nadamo se da će uskoro ponovo biti sa nama - piše u saopštenju.

NEVEROVATNA SCENA NA TERENU Pas prekinuo meč, golman mu prepustio loptu, obezbeđenje nije moglo da ga uhvati (VIDEO)

 

 

U toku je bio 86. minut meča kada je Ajaks, koji je imao prednost 3:2, krenuo ka golu rivala.

Brobi je dobio pas u prostor i krenuo ka mreži domaćeg tima kada je Vasen pokušao da istrči i skrati ugao.

 

 

Tom prilikom došlo je do sudara, a da situacija nije naivna pokazala je reakcija igrača koji su momentalno pozvali hitnu pomoć.

Njemu su pritrčali doktori, a kako je ukazivanje pomoći moralo da potraje, oko njega je podignut zaštitni šator. Ubrzo je prebačen u bolnicu, dok je utakmica prekinuta.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading