LAZETIĆ PRED NAREDNI IZAZOV TSC-A Mladost igra odlično kod kuće, ali spremni smo za pozitivan rezultat
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/Aleksandar Nalbantjan

-Sad ćemo imati tri utakmice u nedelju dana, pa opet predah pre nego što nastupe dva meseca haosa sa stalnim utakmicama na svaka tri dana. Nije nam trebala ova pauza, ali sve je to viša sila i stvar na koju nismo mogli da utičemo, tako da nam preostaje da pokušamo da se prilagođavamo - rekao je Lazetić danas za klupski sajt.

TSC je trebalo tokom sedmice da igra protiv Napretka u devetom kolu, ali je čitavo kolo odloženo zbog Dana žalosti u Srbiji, a prethodno je i duel osmog kola protiv Crvene zvezde odložen.

-Iako mi se ne sviđa sve ovo oko odlaganja utakmica, mislim da smo spremni. Imamo odlične treninge i momci na njima rade izvanredno što meni uliva optimizam i nadu da možemo da odigramo na najvišem nivou i dođemo do povoljnog rezultata - dodao je Lazetić.

Latetić i Duljaj

FK Partizan

 

SRAMAN POTEZ Navijač Vest Hema hteo da isprovocira fudbalere TSC-a spornom zastavom (FOTO) 

Govoreći o narednom protivniku, Lazetić je rekao da je Mladost u prethodnim utakmicama igrala kvalitetno.

-Protiv Voždovca su bili izjednačeni, Vojvodinu su mogli da pobede, čak su i protiv Zvezde uspeli da izjednače i da većinu vremena budu egal sa njima, što mnogo govori u kakvoj su formi. Na domaćem terenu uvek igraju izuzetno dobro, nezgodan su domaćin, ali mi znamo njihov stil igre i da je pred nama veliki izazov, ali od onih koji će i nama dati neke odgovore. Mi smo u poslednje dve utakmice imali po tri primljena gola, tako da pre svega moramo dobro defanzivno da se organizujemo i da kontrolišemo njihove ofanzivne tranzicije sa tri igrača napred - istakao je trener kluba iz Bačke Topole.

Lazetić je konstatovao da je novi trener Mladosti uveo novi sistem igre i odbranu, ali da njegova ekipa mora da se koncentriše na svoju igru.

-Ne smemo da im dozvolimo da iskoriste naše propuste. Treba da budemo organizovani, kompaktni i dobri u igri iza lopte i u defanzivnoj tranziciji. Sada im uspeva da pobeđuju i postižu dobre rezultate i za razliku od prošle godine sada su puni samopouzdanja, tako da će utakmica sigurno biti odlična - zaključio je Lazetić. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading