Džonatan Bolingi
Foto: EPA/EPA

Prethodni period je proveden u velikoj bojazni zbog stanja Džonatana Bolingija, napadača Vojvodine, koji je nakon reprezentativne pauze završio u veštačkoj komi. Lekari su se borili za njegov život, dok su sada iz tabora "Stare dame" poručili da je napadač konačno izašao iz veštačke kome!

Pred utakmicu sa IMT-om u Novom Sadu, Vojvodina je predstavila i nove dresove, inspirisane 110-godišnjicom kluba, dok je tu svoju konferenciju održao i Ranko Popović, strateg ekipe sa Karađorđa. 

On je na toj konferenciji otkrio i lepe vesti o Bolingiju.

VOJVODINA HOĆE NAPAD NA TITULU Vraća se Dušan Tadić, "lale" imaju pakleni plan

- Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari - rekao je Papopvić.

Podsetimo, Bolingi je po povratku sa reprezentativne pauze otišao na preglede u bolnicu, nakon čega je prosleđen i na Institut, gde lekari nisu prvobitno mogli da ustanove šta se dešava s njim. Ubrzo su ga posetili i iz ambasade DR Konga, potom su i igrači poslali poruku podrške, a kako stvari stoje - Bolingi ide ka boljem.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading