KAD ĆE SE IGRATI DERBI? Raspored zgusnut, a ovo su opcije
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Sada sledi razmatranje novog termina, a to će biti nezahvalan zadatak, pre svega zbog gustog rasporeda koji Crvena zvezda ima zbog Lige šampiona prenosi "Sportal".

Uz to, Zvezda je već odložila jedan meč, i to protiv TSC-a, koji takođe igra internacionalno takmičenje. Tim iz Bačke Topole igra Ligu Evrope i imaće popunjen kalendar, crno-beli ne nastupaju u Evropi i imaće više opcija za termin. 

Postoji jedna "rupa" u kalendaru kada je reprezentativna pauza, tada će Srbija igrati mečeve protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i nije realno da se tada igraju odloženi mečevi. 

Kup Srbije donosi šesnaestinu finala 1. novembra i tu će igrati svi superligaši, osmina finala se igra 6. decembra. 

OGLASILI SE IZ CRVENE ZVEZDE Svetozar Mijailović poručio: Neka derbi sudi bilo ko, samo ne Srđan Jovanović

Trenutno raspoložive opcija za Crvena zvezda - TSC i Partizan - Crvena zvezda su odlaganje mečeva Kupa koji su planirani za 1. novembar. Dešavalo se prošlih godina da se mečevi Kupa od jeseni čak odlože za proleće, pa je i to opcija. 

Druga opcija je termin između 2. i 10. decembra, ali za derbi se traži termin u novembru. Za to je trenutno raspoloživa opcija samo taj termin Kupa, jer je u novembru i reprezentativna pauza. Sve druge opcije zahtevaju ozbiljan manevar sa terminima, mala je verovatnoća da se se termin reprezentativne pauze koristiti za ove mečeve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading