AdmiralBet
Foto: Privatna arhiva/AdmiralBet

 

Naime, kladionica AdmiralBet je odlučila da obraduje i osveži svoje igrači novim Bonusom dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita! 

Sve igrače koji se do kraja jeseni otvore korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs očekuje sjajnih 3000 dinara, bez prethodne uplate depozita, od čega je 1500 dinara izdvojeno za sportsko klađenje, dok je drugih 1500 dinara odvojeno za slot igre i virtuale. Sve što je potrebno je da se izvrši registracija na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije i uzbudljivi jesenji bonus će odmah biti uplaćen na Vaš AdmiralBet nalog. To nije sve, jer nakon kompletirane registracije, prva uplata depozita sa sobom povlači i fantastičnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara

Naravno, kako bi jesen bila što ispunjenija, AdmiralBet je spremio oluju promocija koju će odagnati jesenje sivilo i koju mogu da iskuse svi zainteresovani, sve što je potrebno je da se prethodno registruju na AdmiralBet.rs. Jedna od takvih promocija je AdmiralBet Master liga, u kojoj se najbolji poznavaoci najkvalitetnijeg evropskog fudbala nadmeću za 100.000 dinara nedeljno, svake nedelje do kraja tekuće sezone! To znači da će tokom prve sezone Master lige biti podeljeno ukupno neverovatnih 4.000.000 dinara, dok je budžet u visini od 2.000.000 dinara izdvojen za najuspešnije menadžere AdmiralBet x Sportske fantazi lige, kojoj i dalje mogu pristupiti svi ljubitelji fantazi Premijer lige. 

Uživaoce slot igara svakog dana očekuje sveža isporuka besplatnih spinova, sve što treba je da posete Spin City, grad besplatnih spinova, i da pokupe spinove koji ih vraćaju u igru. Pored toga, ljubitelji igara uživo mogu da računaju na do 100.000 dinara VIP Cashbacka na svim Evolution live igrama, a tu su i 3 nivoa AdmiralBet džekpota koji su uvek u igri i mogu pasti svakog trenutka. 

Takođe, s obzirom da se septembar polako bliži kraju, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading