Miloš Kerkez
Foto: EPA/EPA

Za Dejli eho, govorio je Miloš Kerkez o svemu od početka, pa sve do dolaska u Bornmut u transferu od 17.870.000 evra.

- Lopta je deo mog života još od malih nogu. Moja braća su igrala fudbal, bio sam uz njih, počeli smo na ulici u Srbiji. Moj brat sada igra u Srbiji, u drugoj ligi. Svi u porodici su želeli da budu fudbaleri. 

Otac i baka su ga odveli pod mađarsku zastavu, tome j doprineo i Đer kao klub. 

- Kada sam profesionalno počeo da se bavim fudbalom u Mađarskoj, u drugoj ligi, bio sam levi bek. Zapravo sam tek tada počeo da igram na toj poziciji. U mladosti sam menjao pozicije, bilo me je svuda. Ranije sam bio ‘šestica’, bio sam defanzivni vezista. Kao mlađem mnogo mi se sviđao Engolo Kante. On mi je bio omiljeni igrač. Sada, pošto sam levi bek, više je to Teo Ernandez. Dopada mi se kako igra. 

Govorio je o Vrbasu.

- Iz malog sam grada, tamo se svi poznajemo. Ima oko 40.000 ili 50.000 stanovnika i svi čekaju vikend da gledaju Premijer ligu. Svi je gledaju, kad god upalite TV, na njemu je Premijer liga. Tako je i kod mene od malih nogu, svi iz moje porodice u Srbiji i Mađarskoj gledaju Premijer ligu. Moj grad je pun vikendom, ljudi čekaju vikend da bi me gledali na TV-u. Zabavno je i zaista sam srećan uživam što sam ovde - rekao je Kerkez.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading