fudbal
Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Frančesko Toti, vanvremenska zvezda Rome i reprezentacije Italije, poznat je i kao bivši muž zanosne Ilari Blasi od koje se razveo jer ga je prevarila.

Kako bi joj lupio kontru, počeo je da se zabavlja sa Noemi Boki (38), a posle krize koju su imali tokom proleća, par je ponovo srećan i zaljubljen. Ispostavilo se da nije bilo samo klin se klinom izbija, već se Princ Rima zaljubio! Zato su odleteli u SAD gde su sa decom proveli dane godišnjeg odmora na divnom putovanju na drugom kraju sveta.

Cvećarka sa diplomom

Noemi je rođena je 1988. godine u Rimu, ali, zanimljivo, datum rođenja nije otkriven. Fizički je slična prelepoj Ilari, no njen životni put je potpuno drugačiji. Završila je ekonomski fakultet, ali se bavi dizajniranjem cvetnih aranžmana. Iz braka sa Mariom Kaučijem, biznismenom i generalnim menadžerom Tivolija, kluba iz Serije D, ima ćerku i sina.

Toti, njegovo troje dece (Kristijan, Šanel i Izabel), njegova partnerka Noemi Boki (i dvoje njene dece) boravili su u Americi, a Frančesko se pohvalio slikama na društvenim mrežama.

Ovekovečeni su ispred holivudskog znaka iako se poslednjih meseci, u svetu tračeva, proširila apsurdna glasina da Ilari i Toti žele da ponovo budu zajedno.

fudbal

Foto: profimedia

 

Snimci koje je 46-godišnjak objavio na Instagramu ne samo da demantuju vest o zbližavanju sa bivšom suprugom već potvrđuju da je veza između Frančeska i Noemi čvrsta i stabilna.

Ko je platio večeru?

Porodica je u Americi, odmah po dolasku u Los Anđeles, večerala u restoranu N10, Totijevog saigrača iz reprezentacije Italije Alesandra del Pjera. Ali, ne zna da li je častio ili je Frančesko morao da posegne za karticom.

Frančesko je odlučio da vezu drži podalje od reflektora, ali je povodom selfija snimljenog u Los Anđelesu izabranici njegovog srca posvetio pesmu. „Mi smo“ Erosa Ramacotija, kao pozadinu za fotografiju.

Pesma je puna ljubavi i osećanja, posebno kada je u pitanju odlomak koji kaže:

„Zajedno smo zaista savršeni

Mi smo najlepše stvari, mi smo srodne duše

Mi smo varnice, mi smo dinamit

Još ništa niste videli, najbolje dolazi“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading