Admiralbet
Foto: Privatna arhiva/AdmiralBet

 

DA LI ZNATE KAKO SE POSTAJE ČLAN KLUBA IZUZETNIH IGRAČA?

Postanite deo kluba koji uvek pobeđuje, već danas!

Kladionica AdmiralBet je uvela program lojalnosti za sve svoje registrovane igrače, koji mogu očekivati brojna iznenađenja i pogodnosti kao članovi ovog ekskluzivnog kluba. Postoje dva paralelna programa u okviru Kluba izuzetnih igrača, a to su sport i slot. Oba programa lojalnosti se, zavisno od uloga koje igrači plasiraju, dele na 5 nivoa – bronzani, srebrni, zlatni, platinasti i dijamantski.

Najvatrenije ljubitelje sportskog klađenja i slot igara u mesecima koji slede očekuje do 12% povrata od potencijalnog gubitka ostvarenog u prethodnom mesecu. Promocija je podeljena na mesečne intervale, pa će se beneficije izdavati članovima Kluba početkom svakog meseca, zavisno od učinka u mesecu koji je prethodio.

Sve detalje o Klubu izuzetnih igrača se nalaze na ovom linku, a za članstvo u ovom klubu potrebno je da igrač ima otvoren nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta na depozit, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača.

Članove Kluba izuzetnih igrača očekuju sjajne promocije, kao i mnoge druge pogodnosti i iznenađenja, ali o tome će biti reči nešto kasnije. Posetite AdmiralBet.rs, ulogujte se na svoj igrački nalog i postanite deo kluba koji uvek pobeđuje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading