MI TEK PIŠEMO NAŠU ISTORIJU Žarko Lazetić spreman za Vest Hem
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/Aleksandar Nalbantjan

Trener Topolčana, Žarko Lazetić je istakao da njegov tim ima obavezu da se predstavi u što boljem svetlu.

- Čestitam Vest Hemu veliki uspeh. Čast nam je i privilegija da smo gosti ovakvom klubu. Veliki je ovo izazov, a sa druge strane i obaveza da budemo na najboljem mogućem nivou. Znamo kakva je istorija našeg rivala, oseti se to i kad dolazite na stadion. Mi tek pišemo našu istoriju, videćemo u kojoj meri možemo da se takmičimo sa klubom kakav je Vest Hem - započeo je svoje izlaganje strateg TSC-a.

NEMA OPUŠTANJA Lazetić poručuje: Svaka utakmica je važna

Tim iz Bačke Topole se nije puno proslavio u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto ih je vrlo lako eliminisala portugalska Braga.

Ono što predstavlja problem je činjenica da je Vest Hem kvalitetnija ekipa od Brage.

-Vest Hem je, slažem se, individualno bolji. U poređenju možemo da kažemo ko je bolji, a ne slabiji. Braga voli posed, dobro je ofanzivno organizovana. Vest Hem igra jaku Premijer ligu Engleske, gde se ne diči posedom, nego je više direktan u igri - nastavio je Lazetić.

Vest Hem je poznat po jednim od najvatrenijih navijača u Engleskoj, a igraju na Olimpijskom stadionu koji je jedan od najlepših u Engleskoj.

- Imamo sreću da je i naš stadion izuzetan, ne bi trebalo ta imamo opterećenje ili strah. Nemamo ovako veliki stadion, ali je dobar i motiviše nas. Imali smo dobre defanzive treninge, posle tri primljena gola na poslednoj utakmici. Postoji plan igre, pokušaćemo da ga sprovodimo. Videćemo koliko će nam protivnik dozvoliti - završio je trener TSC-a.

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading