UŽASNA POVREDA HRVATSKE ZVEZDE Perišić nastradao na treningu Totenhema, sezona gotova već u septembru
EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Hrvatski reprezentativac zadobio je povredu na treningu bez kontakta i uskoro će biti operisan, piše FK Totenhem na svojim zvaničnim kanalima. Totenhem je saopštio da Perišića neće biti do kraja tekuće sezone.

Ivan Perišić je ove sezone igrao šest puta za Spurse, uglavnom sa klupe. Sakupio je 169 minuta i dve asistencije. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 180 minuta u mečevima protiv Letonije (5:0) i Jermenije (1:0) i upisao dve asistencije. Perišić se poslednjih meseci dovodi u vezu sa povratkom u Hajduk, a ugovor sa engleskim klubom mu ističe u junu 2024. godine. 

SKINULA SE NAJLEPŠA FUBDALERKA SVETA Raspalila maštu muškarcima, evo zašto je najatraktivnija među fudbalerkama

- Sjajni krilni fudbaler Vatrenih povredio je koleno na kraju treninga koji je u utorak imao sa Totenhemom. Naknadne provere su pokazale da se radi o težoj povredi u kojoj je oštećen prednji ukršteni ligament. Perišiću sada predstoji operacija, koja će uslediti do višemesečnog oporavka. Medicinska služba hrvatske reprezentacije je u kontaktu sa Perišićem i lekarima Totenhema. Poruke podrške Perišiću poslali su predsednik HNS-a Marijan Kustić i trener Zlatko Dalić - piše na sajtu Hrvatskog nogometnog saveza. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading