Dženi Ermoso
Foto: EPA/EPA/Rodrigo Jimenez

 

Da nijedna nesreća ne dolazi sama, što bi rekao naš narod, ovih dana oseća Luis Rubijales (46) i to na najgori mogući način - na sopstevnoj koži.

Luis Rubijales

AP/Manu Fernandez

 

Osramoćenom Špancu nije samo briga to što je satanizovan u rodnoj zemlji zbog poljupca koji je dao reprezentativki Dženi Ermoso, bez njenog pristanka, i to što je naposletku ipak ostao bez predsedničke funkcije u Savezu, već sad mora da rasprodaje imovinu!

Luis Rubijales

AP/Manu Fernandez

 

Bivši šef španskog fudbala je primoran da proda luksuznu kuću u Madridu vrednu 1,4 miliona evra usled rastućih troškova u pravnoj borbi dokazivanja nevinosti. Ermoso ga je, podsećanja radi, optužila za se*sualno zlostavljanje zbog tog poljupca na podijumu u Sidneju tokom svečane ceremonije završetka Mundijala koji je „crvena furija“ osvojila.

Dženi Ermoso i Luis Rubijales

Profimedia

 

Rubijales je tad poljubio fudbalerku u usta, a ona ga je kasnije optužila za zlostavljanje i prisilu. FIFA ga je odmah suspendovala na 90 dana, a on je odbijao da se povuče iz FS Španije. Tek nedavno tokom intervjua s britanskim novinarom Pirsom Morganom pred TV kamerama je podneo ostavku i na mesto čelnika nacionalnog saveza i na mesto člana Izvršnog odbora UEFA.

- Poljubac je bila greška, ali nije bilo nikakvog se*sualnog sadržaja, niti agresivnosti - rekao je Rubijales, koji se suočava s velikom novčanom kaznom, ali i zatvorskom od jedne do četiri godine ukoliko bude proglašen krivim.

Dženi Ermoso

EPA/David Martnez Pelcastre

 

Reprezentacija bez Dženi

Dženifer Dženi Ermoso, 33-godišnja Madriđanka koja igra za meksičku Pačuku, nije se našla spisku nove selektorke Monserat Tome za mečeve Lige nacija protiv Švedske i Švajcarske. Tome je pozvala 15 članica šampionske ekipe iz Australije, ali među njima nije najbolja golgeterka „furije“ svih vremena (51).

- Mi smo uz Dženi u svemu, ovo je najbolji način da je zaštitimo - obrazložila je selektora nepozivanje ofanzivke koja je odigrala 101 utakmicu za Španiju.

Pravna borba za dokazivanje nevinosti nije, međutim, jedina muka. Kako navodi „Mundo“, njegova bivša supruga je dobila tužbu na sudu i sad Luis mora da plaća dvostruko veću alimentaciju za njihove tri ćerke, tačnije po 800 evra mesečno za svaku! Zato je i luksuzni dupleks u samom centru Madrida stavio na prodaju...

Tagovi

Komentari (0)

Loading