Mozzart
Foto: Promo/Mozzart

Tradicija humanosti uz asistenciju fudbalera nastavlja se i u ovoj sezoni Mozzart Bet Superlige!

Prošlu sezonu obeležile su sjajne partije igrača kola i meseca, a od ove godine za svaki postignuti gol Fondacija Mozzart donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe.

Fudbaleri su dobili dodatni motiv, pa su tokom avgusta slanjem lopte u protivničke mreže uvećali humanitarni fond do iznosa od 1.080.000 dinara. Sezonu humanosti otvorio je prvotimac crveno-belih Žan Filip Kraso koji je proglašen za najboljeg igrača meseca i odlučio da prikupljena sredstva usmeri za novi dom porodice Obradović iz Zubinog Potoka.

Mozzart

Mozzart

 

-Nedavno sam saznao za akciju Fondacije Mozzart i, iskreno, ovo je veoma lep gest, jer se pomaže porodicama kojima je to potrebno. Pravo je zadovoljstvo učestvovati u nečemu takvom, pomoći ljudima u jednom ovako sjajnom poduhvatu - istakao je Kraso. 

ENGLEZE NE ZANIMA ZVEZDA Novinari ispitivali Pepa o svemu sem o utakmici

Sa osmesima na licima na Marakanu su stigli i Obradovići koji će se, zahvaljujući donaciji Fondacije Mozzart, do kraja godine useliti u novi dom.

Mozzart

Mozzart

 

-Pre svega velika zahvalnosti u ime porodice Obradović zato što ste uslišili našu molbu i pomogli da se završi njihov porodični dom na severu Kosova, tačnije u Zubinom Potoku, na kojem radove zbog finansijske situacije do sada nisu uspeli da privedu kraju. Zahvaljujući ovoj donaciji uspeće sve da završe i konačno će dobiti svoj krov nad glavom - istakla je Radica Obradović, koja je pokrenula akciju prikupljanja pomoći za svoje rođake.

Akcija humanosti nastavlja se i u septembru, a tačna suma koja će biti prosleđena u humanitarne svrhe zavisi od preciznosti fudbalera. Fondacija Mozzart svaki gol nagradiće sa 10.000 dinara, a ukupni iznos najbolji strelac ili fudbaler koji ponese titulu igrača meseca proslediće na adresu onih kojima je to najpotrebnije.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading