CRNI DAN, MESECI, GODINE Srlja iz kiksa u kiks, svi mu se smeju, ali tvrdi: Mogu da se nosim sa kritikama
Tanjug/Ap

Engleska je pre nekoliko dana u prijateljskom meču pobedila Škotsku rezultatom 3:1, a Megvajer je postigao autogol. On se potom našao na meti navijača Škotske.

"Prošao sam kroz mnogo toga u poslednjih nekoliko godina. Bio sam kapiten Mančester junajteda skoro četiri godine. To je ogromna odgovornost i sve što sa njom dolazi. U tome ima dosta dobro i lošeg", rekao je Megvajer za britanski Ekspres.

On je priznao da je očekivao uvrede od navijača Škotske.

"Takve stvari skidaju pritisak sa mojih saigrača, a ceo teret je na meni. Zbog toga oni igraju bolje. Ne mogu da se žalim na škotske navijače, ali sve je to posledica tretmana koji imam u poslednje vreme. Znali smo da će navijači Škotske biti neprijateljski raspoloženi prema nama, pošto smo videli da ne poštuju himnu. Ne brinite mogu da se nosim sa uvredama", rekao je Megvajer.

Megvajer je ove sezone odigrao samo jedan meč za Mančester junajted i to protiv Arsenala. On je prošle sezone odigrao samo 491 minut u Premijer ligi.

"Želim da igram za Mančester junajted. Menadžer Erik ten Hag je odlučio da ne igram. Međutim, predstoji nam još dosta utakmica i siguran sam da ću igrati", dodao je fudbaler Mančester junajteda.

Megvajer je priznao da je imao ponudu u letnjem prelaznom roku da karijeru nastavi u Vest Hemu.

"Nismo postigli dogovor, srećan sam što sam ostao u Mančester junajtedu. Prioritet je moja klupska karijera, kao i igre u reprezentaciji Engleske", zaključio je Megvajer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading