FK Totenhem
Foto: EPA/EPA

 

Reprezentativac Južne Koreje dospeo u nezgodnu situaciju zbog sponzora.

Već godinama unazad fudbal je sport broj jedan u Aziji. Uprkos tome najmnogoljudniji kontinent nema veliki broj predstavnika u evropskim velikanima, ali se povremeno pojavio neko poput Son Heung Mina. Reprezentativac Južne Koreje jedan je od omiljenih sportista u Aziji, na dnevnom nivou ga opseda veliki broj navijača pa je tako bilo i u Velsu gde je gostovao sa svojom reprezentacijom. 

Među navijačima bila je i jedna Azijatkinja koja je prišla Sonu i zamolila ga da se fotografiše. As Totenhema je to, naravno, prihvatio, ali je potom došlo do problema budući da je obožavateljka imala pogrešnu marku mobilnog telefona. Južnokorejac prihvatio je da se fotografiše, ali pod uslovom da žena drži telefon. 

Razlog je veoma jasan, jedan od najvećih sponzora Son Heung Mina je poznata marka "Samsung". Budući da sa njima ima jak ugovor u javnosti mu nije dozvoljeno da koristi uređaje konukrentnih firmi, a obožavateljka je imala "iPhone". Zbog toga, Son je odbio da sam drži mobilni telefon već je to morala da uradi ona. 

Nekoliko metara dalje još jedan navijač zamolio je Sona za fotografiju, a budući da je kod sebe imao "Samsungov" telefon, bez problema je sam "opalio" selfi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading