NEKO U ČAČKU TRENIRA NA 35 STEPENI, A NEKO JE NA RODOSU, MALDIVIMA Rade Bogdanović u svom stilu objasnio razliku između košarkaša i fudbalera
Foto: Printscreen/RTS

I dok košarkaši Srbije prave čuda i igraju u finalu Svetskog prvenstva, fudbaleri teraju po starom i nastavljaju sa bledim igrama.

Proslavljeni napadač Rade Bogdanović objasnio je razliku između košarkaša i fudbalera Srbije.

- Fudbaleri nemaju taj pristup kao košarkaši. Pa pogledajte samo ovog Aleksu Avramovića iz Partizana. On je letos pre početka priprema reprezentacije trenirao u svom Čačku sa juniorima na 35 stepeni u hali i tako se spremao za početak priprema za ovaj šampionat. Šta su za to vreme radili fudbaleri… Mikonos, Rodos, Maldivi… E to je ta razlika - istakao je Bogdanović za TV Prva.

Radetove analize stanja u srpskom fudbalu obično nailaze na oduševljenje među populacijom, jer Bogdanović priča sve otvoreno i bez uvijanja.

Posle poraza od Mađarske opleo je po fudbalerima Srbije, aludirajući na to od koga oni gube...

- Ja sam bio frapiran kada sam video napadača Mađarske Adama, koji je ušao i kao da je došao iz 'Beton hale'. On je težak koliko i ja, a ja imam 108 kilograma, pa vi sad vidite. Način naše igre je dosta rizičan, lako nas svi čitaju, ja sam i ranije govorio da u ovom sistemu Mitrović i Vlahović ne mogu da igraju zajedno. Njihov veliki kvalitet je nesporan, ali oni ne mogu zajedno - objasnio je Bogdanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading