Bugarska - Srbija
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Ostvario je Dragan Stojković sjajne rezultate tokom svoje trenerske karijere. Prethodne tri godine sa mnogo uspeha predvodi reprezentaciju Srbije, a po svemu sudeći nema nameru da napušta klupu Orlova budući da je nedavno odbio ponudu iz Saudijske Arabije. 

- Imao sam ponuda, ali sam odmah rekao da ne želim da pregovaram. Pod ugovorom sam sa Fudbalskim savezom Srbije i to poštujem. Nisam želeo da radim ništa iza leđa. Saudijska Arabija je sjajna, gledao sam Al Itihad - Al Hilal, trava, kvalitet, stadion, publika... Sve to moramo da poštujemo, Mitrović je dao het-trik. Realno je da nisu na nivou liga petice, ali su na dobrom putu. Velika imena su otišla tamo, trude se, igraju, trče. Drago mi je da imamo dvojicu naših igrača koji će predstavljati Srbiju i sami sebe. Da sam igrač, verovatno bih krenuo istim putem, ali nažalost ne igram više - rekao je selektor Stojković. 

Bugarska - Srbija

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Dotakao se Piksi i nedavno završenog prelazno roka i istakao kako su mu Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović napravili "problem" zbog odlaska u Saudijsku Arabiju. 

-  Iza nas je izuzetno zanimljiv prelazni rok. Srećan sam kada igrači napreduju u karijeri, da pronalaze bolje klubove, zadovoljan sam zbog toga. Videli smo ekspanziju Saudijske Arabije, ulažu ogroman novac. Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović otišli su u Al Hilal, napravili su mi problem, sada moram da gledam i tamošnje prvenstvo. Sva sreća imamo televiziju pa ćemo moći da ispratimo. Đorđe Petrović postao je član Čelsija, ponosan sam na to. Tu je Babić koji je iz malog kluba otišao u Spartak, Jović je u Milanu, Terzić i Ratkov su u Salcburgu, Đuričić i Mladenović su u Panatinaikosu, Eraković je u Zenitu, Račić u Sasuolu, Tadić je glavni igrač Fenerbahčea, Samardžić u Interu je bila stativa, ali sa ubeđen da će već u sledećem roku promeniti klub - podvukao je Piksi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading