FK AEK
Foto: Printscreen/Printscreen

A ovog utorka na slobodu je iz pritvora pušten jedan od glavnih osumnjičenih.

Podsetimo, iako je bilo odlučeno od strane evropske kuće fudbala (UEFA) da se pomenuti meč odigra bez gostujućih navijača, Zagrepčani su uspeli da dođu do Grčke, započeli su i tuču a u njoj je pomenuti Grk izgubio život.

Isprva se znalo da su ukupno 104 osobe uhapšene ovim povodom, da je protiv protiv njih je podignuta optužnica koja ih tereti za četiri krivična dela i sedam prekršaja, a onda su grčki internet portali javili da je glavni osumnjičeni za ubistvo jedan od zloglasnih navijača Panatinaikosa.

POTRESNE SCENE POSLE VELIKE POBEDE AEK-A Majka ubijenog grčkog navijača, otišla u svlačionicu i ovim rečima se obratila fudbalerima atinskog kluba

Ali, danas grčki mediji javljaju da je 43-godišnji navijač Panatinaikosa oslobođen jer je tokom suđenja utvrđeno da u vreme strašnih incidenata uopšte nije bio u Atini!

-On se tog ponedeljka nalazio u Kefaloniji, a ne u glavnom gradu, i zato je oslobođen optužbi. Pritom, istražitelj i tužilac se nisu složili da li pomenutom navijaču treba da se ograniči kretanje, jer jedan smatra da za tim nema nikakvih potreba kada je utvređena nevinost, dok je drugi - drugačijeg mišljenja - navodi se. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading