Domagoj Vida
Foto: EPA/EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Ne mogu u hrvatskoj da sakriju bes i bol nakon sinoćnjeg ispadanja Dinama od strane atinskog AEK-a (1:2, 2:2), ali ako im je bar za utehu moćiće da pokušaju da poprave utisak protiv Sparte Prag u plej ofu za Ligu Evrope.

Nema ko nije opleo po upravi, stručnom štabu, igračima u hrvatskoj javnosti, a jedan od takvih je i poznati glumac i navijač "modrih" Rene Bitorajac.

On kao glavnog krivca ističe trenera Bišćana.

 Pišu portali o neviđenoj drami u Atini. Ja bih pisao o neviđenoj debilani. Sudija diže nadoknadu od 5 minuta i umesto da je rascepkaš sa dva prekida sa izmenama koje si već ionako trebao da napraviš jer je protivnik osvežio pola svoje ekipe, ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne menjaš, a ima još 3 minuta igre. Wtf - napisao je glumac.

Kaže da bi bivši trener Dinama Čačić bolje reagovao.

- Duboko sam uveren da bi i Čačić napravio izmenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta. Nisam se nikad igrao selektora, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama što iskreno navijamo za Dinamo, a momci su već utakmicu dobili - dodao je Bitorajac.

Nije mogao da veruje da se Vida radovao golu.

- I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad da gol svom bivšem klubu, to još nisam video?! Da sedim tu gde sedim na slici, došlo bi do tektonskih promena. Je*iga, ne sedim pa se i dalje mogu samo da se nerviram kao i svaki drugi navijač. To mi ne može niko zabraniti - završio je poznati glumac.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading