PRIZNANJE ZA SRBINA Saudijci nagradili Sergeja, Ronaldu neće biti dobro: SMS MVP King Salam kupa
AP Photo/Peter Morrison

Osvojio je Kristijano Ronaldo trofej sa Al-Nasrom, pošto je u finalu King Salaman Kupa savladao Al-Hilal posle produžetaka, postigavši oba gola za svoj tim, ali su Saudijci videli nešto drugo na čitavom ovom turniru. 

Naime, i pored toga što je Ronaldo blistao večeras i faktički sam bio zaslužan za pobedu svog tima koji je igrao sa desetoricom od 71. minuta utakmice, kada je i imao zaostatak od 0:1, čelnici takmičenja odlučili su da MVP nagrada pripadne Sergeju Milinković-Saviću! 

Prestižno priznanje koje dodeljuje Unija arapskih fudbalskih asocijacija (UAFA) tako je otišla u ruke doskorašnjeg člana Lacija i fudbalske reprezentacije Srbije, koji je odigrao pet utakmica na ovom turniru. 

BILIONER OBOŽAVA SRBE Aleksandar Ranković beleži sjajne rezultate u Singapuru

On je postigao dva gola i imao je i jednu asistenciju, a treba istaći da je pre samo mesec dana potpisao trogodišnji ugovor sa Al-Hilalom koji je vredan 40.000.000 evra. 

Ovo je samo početak, pošto Sergeja tek očekuju prava iskušenja u prvenstvu Saudijske Arabije. Prvo kolo na programu je u ponedeljak od 17.00 časova, kada Al-Hilal gostuje Abhi.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading