HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Mitrović "uhvaćen" na aerodromu u Londonu, svi se pitaju gde je krenuo? (VIDEO)
Foto: AP/AP/Zac Goodwin

Srpski napadač je dogovorio sve uslove sa Al Hilalom, ali se klubovi nisu usaglasili oko obeštećenja i transfer je propao. Mitrović je otišao sa ekipom na pripreme, jedno vreme nije trenirao, ali se vratio u tim i svi su mislili da od odlaska u Saudijsku Arabiju nema ništa. 

Međutim, pojavili su se novi detalji. Društvene mreže "zapalio" je snimak Mitrovića, koji je viđen aerodromu u Londonu, navodno putuje za Saudijsku Arabiju da završi transfer sa Al Hilalom. Ipak, ovo treba uzeti sa rezervom, jer se možda radi o nekom starijem snimku srpskog napadača. 

Fulam je na "Krejven kotidžu" dočekao Hofenhajm u poslednjoj proveri pred početak Premijer lige, a to nije dobro prošlo za Srbina. Istrčao je na teren i bio"počašćen" zvižducima. Prilikom zagrevanja Mitrović je prišao delu gde su najverniji navijači kluba, podigao je ruku i jedan deo mu je aplaudirao i uzvikivao njegovo ime, mada je više bilo onih koji su mu zviždali.

PLASTIČNA ATRAKCIJA Fudbaleri nasrću na silikone

Prema poslednjim informacijama, Fulam ima ponudu Al Hilala od 50 miliona evra, ali traži 10 miliona više, pa su zbog toga zapeli pregovori. S druge strane, srpski napadač bi mogao da inkasira 45 miliona evra za tri godine, ako na kraju ipak dođe do dogovora. 

Al Hilal  sa klupe predvodi Žorž Žezus, već je doveo Sergeja Milinković Savića (42.000.000 evra), Kalidua Kulibalija (23.000.000) i Rubena Nevesa (52.000.000) i samo za obeštećenja već je dao 120.000.000 evra. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading