UZEO SAM TELEFON I... Frančesko Toti otkrio kako ga je bivša surpuga varala: Bilo je gore nego što su mi govorili
Instagram

- Zbog korona virusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što inače nisam radio do tada, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam. Ništa više nije bilo isto. Moja supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije bilo. Do mene su dolazile glasine da Ilari ima drugog. Zapravo, to nije bila istina - imala je više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom učinili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen telefon i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je: Vidimo se u hotelu - ispričao je Frančesko Toti bez ikakvog uvijanja o svojoj bivšoj supruzi.

UZEO SAM TELEFON I... Frančesko Toti otkrio kako ga je bivša surpuga varala: Bilo je gore nego što su mi govorili

Instagram

 

 

U vreme kada su se venčali, Toti i Ilari su bili među najpopularnijim ličnostima u Italiji, pa je i svadba uživo prenošena na televiziji.

Zvali su ih "italijanski Bekami" u tabloidima, međutim Frančesko (46) i Ilari (42) danas sem troje dece (Šanel, Kristijana i Izabel) nemaju nikakav kontakt.

- Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću vam dokazati. Činjenica je da sam upao u depresiju. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Noemi - kazao je Frančesko Toti o svojoj današnjoj devojci Noemi Boki sa kojom je od prošle godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading