MAĐARI DRŽALI BUKVICU IGRAČIMA Protiv Šamroka onakva bruka ne sme da se ponovi
EPA-EFE/Tibor Illyes

Farani su demolirali Ferencvaroš u sred Budimpešte, te su odmah iz uprave kluba reagovali i otpustili trenera Čerčesova.

To nije bilo dovoljno navijačima, koji su nezadovoljni generalnim stanjem u klubu, te su rešili da se oglase saopštenjem.

- Naši dragi navijači. Prošle nedelje smo doživeli sramotan, istorijski poraz i ta eliminacija ne može i ne sme biti zaboravljena. Međutim, na njoj moramo da gradimo. Još tokom utakmice na tribinama i posle nje na VIP parkingu jasno smo izrazili mišljenje šta mislimo o ovom timu i stručnom štabu. Znamo do kojih promena je to dovelo. Pre nekoliko dana imali smo zatvoren sastanak, na kojem su prisustvovali prvotimci i stručni štab. Jasno je da svi osećamo teren zbog poraza, ekipa je preuzela odgovornost. Kao što smo svi zajedno postigli uspeh u prethodnih pet godina, osvajali smo zajedno titule, borili se na međunarodnoj sceni do prošlog proleća, tako i sada moramo da stojimo ujedinjeni sa obe noge na zemlji - saopštili su navijači Ferencvaroša.

U kvalifikacijama za Ligu Evrope, privremeno će klub voditi Čaba Mate, koji će debitovati protiv Šamroka (četvrtak 19:00).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading