Mesi
Foto: AP/AP Photo/Rebecca Blackwell

Nestrpljivo su navijači Intera iz Majamija čekali debi Lea Mesija, a sada im se čekanje isplatilo, jer im se Argentinac predstavio evrogolom vrednim pobede!

Inter Majami je u noći između petka i subote na Floridi na startu KONKAKAF Liga kupa savladao meksički Kruz Azul, a pobedonosni gol u četvrtom minutu nadoknade postigao je upravo Mesi prekinuvši tako jednoipomesečni post pet godina stare MLS franšize – 2:1.

Mnoštvo poznatih ličnosti okupilo se na stadionu u Fort Loderdejlu na Floridi da na delu vidi jednog od najboljih fudbalera svih vremena, među njima Lebron Džejms, Serena Vilijams, vlasnik Intera Dejvid Bekam sa suprugom Vitkorijom, te Kim Kardašijan.

 

 

Nije se doduše Mesi našao u startnoj postavi, jer ipak je tek u utorak odradio prvi trening sa ekipom, ali i tako nespreman, daleko od najbolje forme, potvrdio je da je klasa večna. Argentinac je na teren ušao u 54. minutu, baš kao i njegov novi-stari saigrač Serhio Buskets, kojem je večerašnji nastup takođe bio debitantski.

Inter je u tim trenucima imao minimalnu prednost zahvaljujući golu Roberta Tejlora iz finiša prvog dela, ali je desetak minuta po ulasku nekadašnjeg Barsinog dvojca usledio hladan tuš za američki tim pošto je Urijel Antuna izjednačio rezultat.

Ipak, Mesi je bio rešen da debi obeleži trijumfom i ako je moguće na isti stavi lični pečat.

 

 

Mesi je iznudio faul na oko 25 metara od gola, namestio loptu i poslao je preko živog zida onako kako samo on ume u 94. minutu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading