HRVATI UDARILI NA SVOJU LEGENDU Optužili Modrića da laže
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Jedan od najboljih fudbalera sveta, hrvat Luka Modrić dospeo je u žižu javnosti u svojoj zemlji kada je svedočio protiv tadašnjeg generalnog direktora Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića.

Modrić je u junu 2017. godine na suđenju protiv Mamića davao prilično nejasne iskaze, govoreći da se ne seća apsolutno ničega. Na sva pitanja je odgovarao sa tri reči: "Ne sećam se". Nije znao koliko je zarađivao posle potpisivanja ugovora, dodatnih aneksa, niti gde su, a ni kad ih je potpisivao, kome ih je dao i šta je to u njima pisalo. Čak je "zaboravio" i u kom trenutku je debitovao za reprezentaciju u kojoj je trenutno kapiten i istinska legenda.

Ipak, u emisiji kod Roberta Knjaza iz 2012. godine tvrdio je suprotno. Čak se pohvalio time da ima neverovatnu memoriju.

- Mogu reći da imam fenomenalnu memoriju, pamtim brojeve, znam ih jako puno bez da ih zapisujem i ne treba mi ni imenik - Lukine su reči kojih se sada verovatno ne seća, kao ni većine pitanja na suđenju Zdravku Mamiću u kojem je promenio iskaz. To je rekao Knjazu 2012. godine u emisiji "Portreti vatrenih".

Upravo je zbog toga podneta optužnica protiv njega i Dejana Lovrena koji je takođe svedočio, a ovaj snimak je počeo ponovo da se "vrti" na društvenim mrežama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading