Mbape
Foto: AP/AP Photo/Christophe Ena

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Embape nije trenutno u planovima Reala, ali madridski klub prati šta se dešava sa francuskim reprezentativcem, prenosi španski sportski list Marka.

Real je prošle godine želeo da angažuje Embape, ali je napadač PSŽ-a tada odlučio da produži saradnju sa "svecima". 

Real je prošle godine želeo da angažuje Embape, ali je napadač PSŽ-a tada odlučio da produži saradnju sa "svecima". 

Embape je ranije saopštio da ne želi da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, koji francuskom reprezentativcu ističe 30. juna naredne godine.

TRANSFERI, DRUGI DAN PRELAZNOG ROKA Nikad više uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, Hrvat se pridružuje Ronaldu, Čelsi spreman papreno da plati za Vlahovića

NOVE VESTI SA PIRINEJA Kilijan Mbape bi prešao u Real, ali za basnoslovnu sumu novca

AP Photo/Lewis Joly

 

"Marka" navodi da su Embape i njegovi menadžeri fokusirani samo na novac, a ne na sportske uspehe.

- Vlasnici PSŽ-a su ljuti što Mbape ne želi da produži ugovor sa klubom. Igrač navodno pokušava da izvuče svaki evro iz sadašnjeg ugovora sa šampionom Francuske. U slučaju da dođe do raskida ugovora u ovom prelaznom roku, Embape će tražiti od Reala 240 miliona evra koliko bi dobio kroz platu i bonuse ako ostane u PSŽ-u do juna naredne godine - ističe se u tekstu španskog lista.

Marka tvrdi da predsednik Reala Florentino Perez nema plan B, odnosno još nije pronašao napadača koji bi mogao da zameni Karima Benzemu, a navodno je planirao da Mbape naredne sezone predvodi "kraljevski klub".

Na listi želja trenera Reala Karla Anćelotija su Hari Kejn, ali i srpski napadač Dušan Vlahović, koji bi mogao da ode u Madrid na jednogodišnji pozajmicu. Međutim, španski mediji navode da Juventus ne želi da proda ili pošalje na pozajmicu srpskog fudbalera u neki drugi klub bez adekvatnog obeštećenja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading