Transfer period
Foto: EPA/Foto: EPA/Shutterstock

Nema takmičarskih utakmica, ali to ne znači da manjka fudbalskog uzbuđenja. Naprotiv, leto je prilično turbulentno kada je u pitanju fudbalska pijaca, te stoga budite uz naš sajt na kom ćemo pratiti sve značajne transfere u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

23.00 - Poštovani čitaoci, to je sve za prvi dan prelaznog roka. Družimo se ponovo i sutra.

22.01 - Marcelo Brozović i Al Nasr, po treći put. Čini se da je sada sve gotovo i da će Hrvat konačno pojačati Saudijce.

21.45 - "Gazzetta dello Sport" tvrdi da je Juventus odredio početnu cenu u potencijalnoj aukciji i ona iznosi 80.000.000 evra.

Dušan Vlahović

AP/Jose Breton

 

20.05 - Fudbaler za koga Srbija trenutno vodi rat sa Švajcarskom i ubeđuje ga da obuče dres "orlova", Darijan Meleš, vratio se u Inter sa pozajmice u Bazelu, a sada se za njega interesuje Štutgart.

Mladi fudbaler ima otkupnu klauzulu u iznosu od 4.000.000 evra.

19.20 - Veliko pojačanje za ekipu Lestera! Konor Koudi stiže iz Vulverhemptona. On će pokušati da pomogne "lisicama" da se vrate u elitu.

 

 

17.21 - Partizan je vratio nekadašnjeg napadača u klub posle tri godine i to posle neverovatne zavrzlame i priče za film.

Više o tome OVDE.

Nemanja Nikolić

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

16.35 - Sin Almamija Moreire, nekadašnjeg fudbalera Partizana ostvario je transfer karijere. 

Više o tome OVDE.

TRANSFERI, PRVI DAN PRELAZNOG ROKA Juventus odredio cenu za Vlahovića, Partizan vratio napadača

EPA

 

15.40 - Sjajan posao Intera! "Neroazuri" su uspeli da ubede Markusa Tirama, sina legendarnog Lilijema Tirama da pojača Inter. Francuski reprezentativac stiže bez obeštećenja, a trenutna vrednost procenjuje mu se na 32 miliona evra.

 

 

13.50 - Patrik Viera će postati novi trener Strazbura, tvrdi BBC. Legendarni Francuz će potpisati trogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem.

13.30 - Traore napustio Vulverhempton. Brzonogi Španac ima ponude Milana i Rome.

12.50 - Šampion Grčke AEK je od Selte otkupio Orbelina Pinedu za 6.500.000 evra! U pitanju je najskuplja kupovina u istoriji atinskog kluba.

 

 

12.12 - Alfonso Dejvis želi da napusti Bajern.

TRANSFERI, PRVI DAN PRELAZNOG ROKA Juventus odredio cenu za Vlahovića, Partizan vratio napadača

EPA/ Sascha Steinbach

 

 

Španski mediji pišu da Dejvis mašta o transferu u Real Madrid i da čeka ponudu "kraljevskog" kluba

11.39 - Markus Tiram je novi fudbaler Intera. Sin čuvenog Lilijana Tirama zadađivaće 6.500.000 evra po sezoni u Interu. Dakle, ukupno 32.500.000 dobiće ukoliko do kraja ugovora ostane na stadionu Đuzepe Meaca.

Navodno, sve je bilo dogovoreno sa Milanom. Francuz se uputio u Grad mode na potpis, ali je u poslednjem trenutku skrenuo u svlačionicu Neroazura, umesto Rosonera.

 

 

11.25 - Ozvaničila je Aston Vila transfer Jurija Tilemansa još pre dvadesetak dana, a prvog dana jula predstavila ga je u svom dresu.

 

 

10.43 - Legendarni holandski napadač Patrik Klajvert novi je trener Adane sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

 

 

09.48Nikolas Džekson novi je član Čelsija, saopštio je fudbalski klub iz Londona na zvaničnom sajtu.

 

 

Reprezentativac Senegala je plaćen Viljarealu 35 miliona evra, a sa čelnicima "plavaca" potpisao osmogodišnji ugovor.

09.40 - Jedan od stranaca koji su najviše ostavili utisak na navijače Crvene zvezde svakako je Ričmond Boaći.

 

 

Sada je vreme za novu epizodu u njegovoj karijeri, 30-godišnji fudbaler iz Gane karijeru nastavlja u Maleziji, u ekipi Selangor.

09.36 - Dominik Soboslaj (22), sjajno krilo Lajpciga i kapiten reprezentacije Mađarske, prešao je u Liverpul u istorijskom transferu.

 

 

"Redsi" su pristali da plate otkupnu klauzulu koja iznosi čak 70 miliona evra.

09.32 - Čelsi je uvek aktivan u prelaznom roku, a sada su nastavili sa iznenađenjima, prijatnim ili neprijatnim pokazaće vreme.

Čelsi je raskinuo ugovor sa Cesarom Aspilikuetom, koji je u klubu proveo 11 godina i osvojio brojne trofeje. Španac odlazi u Atletiko Madrid.

09.30 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen prvom danu prelaznog roka. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading