BRUKA U BEOGRADU Roditelji se tukli, prekinut meč petlića
EPA-EFE/Nathalia Aguilar

Zaostali meč četvrtog kola Prve lige petlića FS Beograda, između Žarkova i Grafičara, završen je u 56. minutu, pri rezultatu 0:0, javljaju beogradski mediji.

Dok su dečaci rođeni 2010. godine trčali za loptom na veštačkoj travi, njihovi roditelji započeli su fizički obračun na tribinama sportskog centra u Kneževcu.

- Videlo se od početka utakmice da na tribinama tinja netrpeljivost među roditeljima. Sve je eksplodiralo u trenutku kada glavni arbitar nije pokazao direktan crveni karton defanzivcu Grafičara posle saplitanja napadača Žarkova, poslednjeg igrača odbrane. Dodeljen žuti karton gostujućem fudbaleru bio je signal da dođe do komešanja u publici - kaže Budimir Davidović, komesar za takmičenja mlađih kategorija FS Beograda.

Pesničenje je potrajalo nekoliko minuta, na očigled dece i službenih lica.

- Tih nekoliko minuta trajalo je kao večnost, naočigled dece na terenu. Čak je nastradao i snimatelj, čovek se našao između dve zaraćene strane, uragan nasilja skoro da je samleo nedužnog čoveka. U dogovoru sa glavnim sudijom i obojicom trenera dogovoreno je da se susret prekine, zbog bezbednosti aktera na tribinama i terenu - naglasio je Budimir Davidović.

Celokupan slučaj trebalo bi da dobije epilog i pred sudijskim organima. Takmičarski i disciplinski deo ostaje pred organima Fudbalskog saveza Beograda.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading