Dejan Stanković sa sinovima
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Dejan Stanković i njegovi naslednici Stefan, Filip i Aleksandar podelili su na društvenim mrežama fotografiju zajedničkog letovanja u Španiji. Stankovići nisu naveli lokaciju, ali je za pretpostaviti da su izabrali Ibicu. 

Fotografiju sa letovanja među prvima su lajkovali Dušan i Miroslav Mihajlović, sinovi Siniše Mihajlovića, koji je krstio svu trojicu Dejanovih naslednika. Potom i italijanski fudbaler Andrea Ranokija i mnogi drugi. 

POTEZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO Tek što je otišao u penziju, Zlatan već razmišlja o povratku

Samo nekoliko dana ranije, Filip Stanković podelio je fotografiju letovanja sa Ibice sa svojom devojkom Federikom Andriolo. Mladi par uživao je na suncu i pogledu na ukotvljene brodiće, ležeći na luksuznoj jahti.

Dejan Stanković završio je fudbalsku sezonu ispadanjem njegove Sampdorije u Seriju B. Još je neizvesno hoće li ostati na kormilu kluba iz Đenove.

Filip Stanković (21) bio je drugu sezonu zaredom na golu holandskog Volendama, kao pozajmljeni fudbaler Intera. Upisao je 33 utakmice u elitnom takmičenju. I jedan je od najzaslužnijih za ostanak Volendama u Erediviziji.

Aleksandar Stanković (17) bio je u prvom timu Intera, čak i na utakmicama Lige šampiona. Kalio se u omladinskom timu, ali je trener Simone Inzagi uvideo njegov talenat i polako ga uvodio u treninge sa najboljima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading