SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE Lazar Samardžić stiže u redove velikana, igraće Ligu šampiona naredne sezone
Foto: EPA/EPA-EFE/GABRIELE MENIS

 

Fudbaler Udinezea, Lazar Samardžić, bio je dugo želja Fudbalskog saveza Srbije. Odlučio je sjajni ofanzivac da prihvati poziv selektora Dragana Stojkovića, a sada je na pragu odlaska u jedan od najboljih timova Serije A.

Kontakt između Udinezea i Milana je već uspostavljen i kako stvari stoje u narednom periodu bi sve moglo da bude dogovoreno u vezi njegovog transfera! Deluje da bi to bio sjajan potez u karijeri mladog srpskog fudbalera koji bi tako mogao da zaigra i u Ligi šampiona i zasija još jače nego u dosadašnjem klubu.

Italijanski novinar Đanluka Di Marcio preneo je tu informaciju, a poznato je da on retko greši! Prema portalu "Transfermarkt" njegova vrednost procenjena je na 14 miliona evra i ugovor sa Udinezeom mu ističe 30. juna 2026. pa će Milan morati da odreši kesu.

Rođen je Lazar Samardžić u Berlinu, igrao je u nacionalnom timu Nemačke u mlađim uzrasnim kategorijama, a onda je srce reklo Srbija i u martu je debitovao za nacionalni tim naše zemlje. On je ove sezone u Seriji A odigrao ukupno 37 mečeva, dao je pet golova i imao četiri asistencije. Pre toga je igrao u Lajpcigu, a hoće li mu naredna stanica biti Milan, saznaćemo uskoro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading