SRBIJA GOSTUJE BUGARSKOJ Joveljić poručio: Sa Jordanom važna utakmica, svi znamo da je primarni cilj meč u Razgradu
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Srbija će sutra otputovati u Beč gde će u petak od 20.30 sati odigrati prijateljski meč sa Jordanom. Srbiju potom očekuje meč sa Bugarskom, koji je na programu 20. juna od 20.45 časova u Razgradu. 

Selektor Srbije Dragan Stojković na ovim mečevima ne može da računa na napadače Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića. Napad "orlova" trebalo bi da predvode Joveljić i Đorđe Jovanović.

-Zaista je velika čast i zadovoljstvo biti okružen takvim igračima u svlačionici. Što se tiče naših najboljih napadača koji su zbog povreda odsutni, za reprezentaciju je to veliki hendikep, ali nadam se da će se svi oni brzo oporaviti, jer su potrebni Srbiji. A kad smo u pitanju Đorđe i ja, znamo šta nam je činiti, spremni smo da prihvatimo odgovornost. Ako dobijemo minute, učinićemo sve da poverenje selektora iskoristimo na najbolji mogući način - rekao je Joveljić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi, prenosi zvanični sajt FSS. Reprezentativce Srbije očekuje prvo duel sa Jordanom.

SRBIJA GOSTUJE BUGARSKOJ Joveljić poručio: Sa Jordanom važna utakmica, svi znamo da je primarni cilj meč u Razgradu

Tanjug/Ap

 

NE ODUSTAJU Brazilci žele u svojim redovima i dalje Karla Anćelotija

-Nismo upoznati sa kvalitetom Jordana, ali jesmo sa Bugarima, koje ćemo sigurno još analizirati. Jordan je važna utakmica, ali svi znamo da je primarni cilj ono što nas očekuje u Razgradu. Želimo tri boda koja bi nas približila konačnom cilju - rekao je Joveljić i dodao da je spreman i da čeka utakmice u najboljem raspoloženju.

Napadač Makabija Đorđe Jovanović zahvalio je Stojkoviću na pozivu u nacionalni tim Srbije.

-Velika je čast i privilegija biti sa najboljim nacionalnim timom i predstavljati svoju zemlju. Pred nama su dve utakmice, jedna prijateljska, druga kvalifikaciona, sa nama nisu tri najbolja napadača, ali mi ćemo dati sve od sebe da iz zamenimo na pravi način. I pomognemo da Srbija iz oba meča izađe kao pobednik - istakao je Jovanović.

On je naveo da će meč sa Jordanom biti priprema za duel sa Bugarskom.

-Jordan je sused Izraela, ali nisam ih nešto pratio. Ni rezultate ni igru. Slažem se sa Joveljom, naš primarni cilj je plasman na EP, u ovom slučaju meč sa Bugarskom. Znamo svi šta želimo u tom meču - istakao je Jovanović, koji je ponovio da je spreman da odgovori izazovu na pravi način.

-Održavao sam formu, imao sam svega pet-šest dana odmora. Odlično se osećam, kao i Joveljić, jedva čekam utakmice - dodao je srpski napadač. Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP sa šest bodova.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading