ZAKUVALO SE PRED VELIKO FINALE LIGE ŠAMPIONA Haland se oglasio uoči borbe za titulu, pa spomenuo najvećeg rivala Sitija
Foto: AP/AP Photo/Jon Super)

Siti je ogroman favorit prema procenama kladionica i svi veruju da će lagano uzeti prvi pehar u istoriji. Sa druge strane, u Interu se nadaju čudu i osvajanju četvrte titule prvaka Evrope. 

Sve oči biće uprte u Erlinga Holanda, prvu zvezdu Mančester sitija. Ipak, norveški as je u najavi meča spomenuo nešto što se baš i neće svideti navijačima "građana" - najvećeg rivala Mančester junajted. I to na kakav način.

- Osvajanje pehara Lige šampiona sanjam otkad znam za sebe. Ovo takmičenje obožavam. Kada sam imao sedam godina, 2008. godine u finalu Lige šampiona gledao sam Čelsi i Mančester junajted. Kada sam video kako igrači Junajteda slave, i ja sam to isto hteo da učinim i od tada to želim - rekao je Holand. 

ZAKUVALO SE PRED VELIKO FINALE LIGE ŠAMPIONA Haland se oglasio uoči borbe za titulu, pa spomenuo najvećeg rivala Sitija

AP Photo/Jon Super)

 

UZ OVAKVU PODRŠKU, POBEDE NE IZOSTAJU Bogdanović navijao za Jokića, društvo mu pravio miljenik "grobara" (FOTO)

Novinare je zanimalo da li je pod pritiskom, s obzirom da na poslednjih sedam utakmica ima samo jedan pogodak. Holand kaže da to nema nikakve veze i da je po nekim drugim parametrima vrlo uspešan. 

- Možete to tako da gledate, da sam postigao jedan gol na sedam utakmica, ali i da sam bio strelac 52 puta na 52 meča. Na tih sedam utakmica imao sam osam asistencija. Zapravo devet, ali ko to još broji. Zaista nisam pod stresom, jako dobro i motivisano se osećam - kaže po mnogima najbolji napadač na svetu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading