ALEGRI NA METI ARABLJANA Saudijci se ne šale, posle igrača žele i vrhunske trenere u svojim klubovima
Foto: EPA/EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Rešena je Saudijska Arabija da u budućnosti ima jednu od najjačih liga na svetu. Zimus su gomilom para doveli Kristijana Ronalda, pre par dana istim putem, a i iz istih razloga, krenuo je Karim Benzema, očekuje se da će plejada vrhunskih fudbalera uskoro biti još veća, ali da bi bili konkurentni sa Evropljanima, Arapi su rešili da dovode i velika trenerska imena. 

Zbog toga, u Saudijskoj Arabiji aktuelno je ime Masimilijana Alegrija nakon što su im pokušaji sa angažovanjem Žozea Murinja propali. Kako prenosi "Gazeta", predstavnici Juventusa će u narednim danima imati sastanak sa jednim od klubova iz Saudijske Arabije. Tačnih informacija nema, ali se spekuliše da se radi o Al Hilalu ili Al Nasru. 

PIKSI SKRATIO SPISAK Evo na koga sve selektor računa pred meč sa Bugarima

ALEGRI NA METI ARABLJANA Saudijci se ne šale, posle igrača žele i vrhunske trenere u svojim klubovima

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Navodno je Alegriju spreman ugovor tri-četiri puta veći od sadašnjeg, koji mu godišnje donosi oko 7.000.000 evra plus bonuse. Italijan bi dobio saradnju na dve sezone, a time bi se otvorila vrata za promenu na klupi Juventusa čemu se čelnici Stare dame nadaju već neko vreme.  

Velikan iz Torina razmatra mogućnost rastanka sa Alegrijem, ali bi sve to koštalo Juventus oko 40.000.000 evra. Dakle, ukoliko Italijan odluči da krene put Saudijske Arabije Stara dama mogla bi da ušteti ogroman novac.  

Italijanski mediji već imaju i spremnog kandidata da nasledi Alegrija, a reč je o nekadašnjem defanzivcu torinskog kluba, Igoru Tudoru, koji se nedavno rastao sa Olimpikom iz Marselja.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading