FUDBALSKI POTRES Mesi potvrdio: Idem u Inter
EPA-EFE/Mohammed Badra

Uzalud su ga čekali i Barselona, i Al Hilal - Mesi je u intervjuu za "Mundo deportivo" otkrio da ide u američku MLS ligu, tačnije u ekipu Intera iz Majamija čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

- Stvarno sam želeo da se vratim u Barsu, bio uzbuđen zbog te mogućnosti, ali nakon što sam preživeo sve ono što jesam, zbog načina na koji sam otišao, nisam želeo da prolazim opet kroz čekanje da vidim šta će da se desi, te da sudbinu zato stavljam u ruke drugih - rekao je Mesi za pomenuti španski list.

Tome je dodao i sledeće:

- Čuo sam da Barselona mora da prodaje igrače i smanjuje plate ostalima, a istinu govoreći, nisam želeo da budem deo toga, niti da ja rukovodim time šta će se kome (drugom u klubu) desiti. Doneo sam odluku: idem u Majami.

 

 

Ipak, jednu stvar je Mesi naglasio:

- Mi nismo skopili taj dogovor 100% još uvek. Još uvek tu nedostaju neke stvari, ali smo se dogovorili da ćemo to rešavati uspeti. Znao sam da ako povratak u Barselonu ne uspe, da ću želeti van Evrope, da se malo sklonim od tolike pažnje i više se posvetim porodici.

Argentinac je u tek završenoj sezoni za PSŽ odigrao 32 utakmice u Ligi 1 i ostavrio je učinak od po 16 golova i asistencija, a sa reprezentacijom je u decembru postao prvi put šampion planete.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading