Marija Aregini
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

A gde ćete vi na odmor ove godine? Sasvim obično pitanje, jelte, da Italijanka uz to nije zapalila društvene mreže fotografijom pride. Fotkom na kojoj „gori“.

Marija Aregini, sportska reporterka s Apenina, obožava da se slika u bikiniju, kako bi do izražaja došlo njeno ekstrabujno poprsje. Učinila je to i sad uz pomenuto pitanje fanovima na Instagramu i dodatak da ona jedva čeka da odem na plažu.

Komentari nisu iznenađujući...

„Slika govori sama za sebe“, „Čak se i nadgrobni spomenici okreću“, „Moraću da ugasim svoj Instagram“, „Ovo bi trebalo da bude protivzakonito“, neke su od reakcija na objavu bombastične plavuše na Instagramu, na kojem ima 575.000 pratilaca.

Areginijeva, pored toga što je model za kupaće kostime, ima sopstvenu emisiju na televiziji u kojoj se bavi boksom i fudbalom.

Hvali se da je intervjuisala nekoliko velikih imena u oba sporta, uključujući italijanskog poluteškaša Danijelea Skardina, bivšeg momka njene mnogo poznatije koleginice Dilete Leote, kao i bivšeg asa Totenhema Adela Tarabta.

Ali, kad se ugase TV kamere, ova 24-godišnja lepotica iz Milana staje ispred objektiva fotoaparata i pozira ponosno pokazujući obline od kojih staje dah. Skoro pa i srce...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading