IBRIN MENTALITET ŠAMPIONA Hit priča golmana o Šveđaninu, otkrio detalje o Zlatanu koji pokazuju svu veličinu asa Milana
Tanjug/Ap

U to je lično mogao da se uveri i Asmir Begović.

Iskusni golman koji je već godinama rezerva u velikim klubovima 2020. godine je bio na pozajmici u Milanu, gde je provodio vrreme sa Ibrahimovićem. Kako je Begović došao, to je Šveđanin iskoristio priliku da ga malo isprovocira. 

-Potpisao sam za Milan. Stigao sam u devet ujutru na doručak i ko ulazi? Zlatan! Pošto pričamo na bosanskom kažem mu: "Hej, brate", i tako te stvari, a on sedne pored mene. Prvo što mi kaže: 'Sećaš se kad sam ti dao gol, zar ne?' A to je bila neka pripremna utakmica kada sam igrao za Čelsi!", priseća se Begović.  

IBRIN MENTALITET ŠAMPIONA Hit priča golmana o Šveđaninu, otkrio detalje o Zlatanu koji pokazuju svu veličinu asa Milana

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

 

SVI STE DOBRODOŠLI Ronaldu prija boravak u Arabiji, pozvao sve mlade fudbalere

Begović ima 35 godina i više nije prvi golman Bosne i Hercegovine dok je u Evertonu rezerva. Sa druge strane, sve do prošle sezone sada 41-godišnji napadač je bio vrlo bitan deo šampionskog Milana.

-On ne odmara, nema pauze, samo trenira. Tada kada smo igrali zajedno mu je bilo 38 ili 39 godina... Samo probajte da upropastite lak pas, on će da vas "ubije" odmah! Svaki dan se tako ponaša, toliko je intenzivan, ali tako je i uništio svoje telo na kraju - rekao je u podkastu Bena Fostera Asmir Begović. 

Nema dileme da će Zlatan Ibrahimović završiti svoju karijeru u Milanu na kraju sezone, a poznato je da ne namerava da stane i traži novi klub. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.         

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading