"SUZE SU SAME KRENULE" Gudelj otvorio dušu: Prvo Dragiša, sad beba...
Foto: AP/AP/Jose Breton

- Najduža utakmica i jedna od najtežih koje sam odigrao, zbog toga je proslava bila posebna, pogotovo meni. Imao sam teških par dana sa porodicom. Cele godine se dešavaju neke stvari teške. Prvo sa Dragišom, sada sa bebom malom. Mislim da, posle utakmice, suze su krenule same, nisam mogao da ih . Mislim da će ovo sa mnom ići ceo život - rekao je Gudelj.

Kapiten, Hesus Navas, na konferenciji za medije dan uoči utakmice, poručio je da se nada da će Sevilja pobediti kako bi trijumf mogao da posveti Gudelju.

- Jeste, imali smo sastanak, predsednik je rekao situaciju. Igrači su svi bili tu uz mene, stvarno smo kao porodica u timu i to se pokazalo na terenu, pogotovo na kraju sezone.

Sevilja je veći deo sezone provela u donjem delu tabele, a zahvaljujući pobedi u Budimpešti, u narednoj sezoni će igrati Ligu šampiona.

LIGA EVROPE MENJA IME U SEVILJINA LIGA Bono junak u Budimpešti, Andalužani po sedmi put podigli omiljeni trofej (VIDEO)

- To ti je fudbal. Veoma teška sezona, težak početak, ali pokazali smo šta znači igrati za Sevilju. Nikad se ne predaje, ni kada je najteže, uvek se ustane.

Za Gudelja sledi okupljanje nacionalnog tima i utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske koja je na programu 20. juna.

- Za reprezentaciju uvek ima goriva. Uvek.

U 128. minutu igra, iskusni fudbaler je morao da napusti igru zbog povrede.

- Noga je okej, žao mi je bilo što nisam mogao da završim utakmicu jer bih rado šutirao penal, ali nisam više mogao da se naginjem na levu nogu i onda morao da izađem. Ali imamo odlične izvođače.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading