Vanda Nara Ikardi
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Galatasaraj je pobedom nad Ankaragučuom u gostima 4:1 kolo pre kraja osvojio titulu prvaka Turske, rekordnu 23. u istoriji, a prvu posle četiri sezone.

Lukas Toreira, Fernando Muslera i Mauro Ikardi

EPA

 

Najzaslužniji za trijumf s dva gola je bio Mauro Ikardi, ujedno i prva puška novog šampiona s 21 hicem, uz sedam asistencija.

Lukas Toreira, Fernando Muslera i Mauro Ikardi

EPA

 

Argentinac, 30-godišnji napadač na pozajmici od PSŽ, burno je sa saigračima proslavio titulu - i na terenu stadiona u Ankari i s navijačima po povratku u Istanbul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

U moru dobijenih čestitki, međutim, nema one kojoj se nadao. Vanda Nara ni poljubac nije poslala iz Buenos Ajresa, gde gradi karijeru TV voditeljke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

A to možda i ne čudi jer veza najpoznatijeg fudbalskog para - prsata Argentinka mu je i menadžer - ide od toplog ka hladnom, pa nazad. I tako nedeljama, mesecima...

Mada njihova starija ćerka Franseska tvrdi da su „roditelji zaljubljeni jedno u drugo“. Jesu li?

Kako su nedavno preneneli mediji iz zemlje svetskog šampiona, Vanda i Mauro su sklopili dogovor po kojem njihove dve ćerke naizmečno borave kod oba roditelja. Sad su s tatom u Istanbulu, gde završavaju školske godine. Potom će kod mame u Buenos Ajres...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading