ANĆELOTI ODJAVIO BRAZIL Poznato gde Italijan nastavlja karijeru
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja naredne sezone. Čelnici Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) su nedeljama pokušavali da ubede italijanskog stručnjaka da preuzme selekciju "karioka", ali je Anćeloti je odlučio da ostane na klupi Reala.

- Italijanski trener već sastavlja tim za novu sezonu. Planira da dovede četiri igrača. Anćeloti želi jedno pojačanje u odbrani i srednjem redu, kao i dvojicu u napadu. Jedan od te dve dvojice biće Žoselu, a drugo pojačanje zavisi od toga da li će Karim Benzema i naredne sezone igrati za Real - navodi se u tekstu španskog Asa.

ANĆELOTI ODJAVIO BRAZIL Poznato gde Italijan nastavlja karijeru

EPA-EFE/BALLESTEROS

 

 

Real je ove sezone osvojio Kup kralja, evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Madridski klub je kolo pre kraja La Lige na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok je u polufinalu Lige šampiona eliminisan od Mančester sitija.

- Zna se i da će Džud Belingem da pojača Real. Marko Asensio sigurno odlazi, kao i Marijano. Očekuje se da Dani Sebaljos i Naćo Fernandez da produže ugovore, pošto su Luka Modrić i Toni Kros to već učinili - zaključio je španski list.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading