TADIĆ POTPUNO ISKRENO Junski termin? Nezgodno je...
Foto: AP/AP Photo/Darko Vojinovic

Srbija posle dve pobede protiv Litvanije i Crne Gore na startu kvalifikacija za EURO 2024 gostuje Bugarskoj 20. juna u Razgradu, a četiri dana raanije odigraće prijateljski meč sa selekcijom Jordana u Beču.

"Svi smo se uželeli novog okupljanja, uskoro krećemo sa treninzima i želja nam je da i posle treće utakmice u kvalifikacijama ostanemo na čelu grupe sa maksimalnim brojem bodova", istakao je Tadić za sajt FSS.

On je dodao da mu je veoma drago što će saigrače iz reprezentacije gledati u finalnim utakmicama Lige Evrope i Lige konferencija.

"U sredu igraju Sevilja i Roma, imamo naše momke na obe strane i to je dobro jer ne moram da se izjašnjavam za koga ću navijati. Fiorenitna igra u finalu Lige konferencija i to je lepa prilika da trofej završi u rukama srpskih reprezentativaca. Finale Lige šampiona nudi nam poslasticu u duelu Intera i Mančester Sitija. Objektivno, svi bi tipovali na Engleze, pa i ja. Međutim, treba biti oprezan sa prognozama. U jednoj utakmici, nikada ne smeš da potceniš Italijane. Siti je definitivno zaslužio da postane prvak Evrope, ali nikad se ne zna", poručio je Tadić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading