EMOTIVNA ISPOVEST Samardžić: Cela porodica je plakala kad sam obukao dres Srbije
Foto: Promo/Foto: FSS

Samardžić je debitovao, što je bilo i veoma emotivno za njega, kao i njegovu porodicu, otkrio je fudbaler za "ATV" iz Banjaluke.

- Reprezentacija mi je bila san, od malena. Gledao sam utakmice, moje drugare, kao što je Marko Grujić. Sad sam ponosan, u reprezentaciji želim da uvek budem na maksimumu. Nemačka je dobra reprezentacija, igrao sam deset godina tamo i hvala Nemačkoj. Ja sam Srbin, prezivam se Samardžić. Kao zvezdaš, debitovao sam na Marakani, to je neverovatan osećaj. Cela porodica je plakala, mama, tata i devojka. I ona zna šta mi reprezentacija znači kao i mojoj porodici - rekao je Lazar na početku razgovora.

PAO DOGOVOR Reprezentativac Srbije stiže u Napoli

Pored pobede koju je zabeležio, Samardžića su i navijači posebno dočekali.

- Dobio sam dosta poruka podrške. U reprezentaciji su me sjajno prihvatili. Morao sam da pevam. Treći dan sam imao nastup, čekao sam to, bio sam nervozan i posle sam se mogao opustiti. Jedan od uzora mi je Dušan Tadić. Poslao mi je dres i čestitku za 14. rođendan. Sada igramo zajedno, volim njega kao igrača, on je majstor pa i ja probam nešto da uzmem od njega.

Istakao je fudbaler Udinezea i da Srbija i te kako ima šanse da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

- Imamo baš dobru ekipu, top. Mnogo momaka je u Italiji. Velika smo fudbalska nacija. Hoćemo da pišemo istoriju. Piksi je za nas igrače kao drug pa kao i otac. Možemo da pričamo s njim o svemu. Mi smo tamo kao porodica. Nadamo se Evropskom prvenstvu. Navijači to hoće da čuju.

Takođe, otkrio je Samardžić i da bi voleo da zaigra za Crvenu zvezdu.

- Voleo bih bar godinu dana da odigram u dresu Crvene zvezde. Želja mi je da pred kraj karijere zaigram za Zvezdu - istakao je Samardžić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading